1 PUAN BİZİ ŞAMPİYON YAPABİLİR”

 1 PUAN BİZİ ŞAMPİYON YAPABİLİR”

Altay maçını değerlendiren İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, Bazen 1 puan bile bizi şampiyon yapabilir. Belki de bunu kazanmış olarak görmek lazım” dedi.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Altay`ı elinden kaçıran Bordo Beyazlılar, rakiplerinin kaybettiği haftada 1 puanla yetinerek ligde 2. sıraya yükseldi.

 Maç sonu karşılaşmayı değerlendiren Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım, puan kaybına rağmen İnegölspor`un iyi yolda olduklarını ifade ettiler.

 MAÇI DAHA ÖNCE KOPARABİLİRDİ

Müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Bugün İnegölspor-Altayspor maçını seyrettik. İnegölspor gerçekten çok iyi top oynadı, çok pozisyon harcadı. Belki maçı daha önce koparabilirdi. Ama bu futbol siz kaçırırsınız, rakip bir kere kalenize gelir gol atar. Bu işler böyle olur. Hata olacak ki gol olsun. Bence İnegölspor iyi yolda. Bugünkü sonuç da fena bir sonuç değil. Ben İnegölspor’u tebrik ediyorum, kutluyorum. Hocası ile yöneticisi ile futbolcusu ile Belediye Başkanı ile Milletvekilimiz ile herkes İnegölspor’un arkasında. İnşallah İnegölspor’dan bu sene iyi işler bekliyoruz. Bugün Bursa takımları için beraberlikler haftası oldu. Bursaspor da son dakikada bir gol yiyerek 1-1 berabere kalmış. Futbol böyle bir şey. İnşallah takımlarımız önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alırlar. Tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

 1 PUAN 1 PUANDIR

Müsabakanın berabere sonuçlanmasına rağmen rakiplerin puan kaybetmesi sonucu kazançlı bir hafta geçirildiğinin söylenmesi üzerine konuşan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Kesinlikle öyle bakmakta çok büyük fayda var. Biz kazansaydık, rakiplerimiz de kazansaydı aynı puan farkı devam edecekti. Biz berabere kaldık, rakiplerimiz kaybetti. Göztepe’yi 1 puan geçmiş olduk, lidere 1 puan daha yaklaşmış olduk. Sanırım geçen haftanın yorgunluğu vardı üzerimizde. 3 tane maç oynadık. Rotasyon yapmamıza rağmen o yorgunluk kendisini biraz hissettirdi. Ama yolumuza devam ediyoruz. Yine de maçı koparabilecek pozisyonlar vardı. O pozisyonları değerlendiremedik ama sorun değil. 1 puan 1 puandır. Bandırma’ya 1 puan daha yaklaşmış olduk” şeklinde konuştu.

 DEĞİŞİKLİKLER GEÇ DEĞİL

‘Oyuncu değişikliklerinde geç kalındı` eleştirilerine cevap veren Yıldırım, “Bize göre değil. Şuanda onun değerlendirmesini yeniden yaptığımda geç kalınmış bir değişiklik olarak görmüyorum, ama tabi ki analizlerimiz sürer” diye konuştu.

 RAİF BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Gol yollarında yetersiz kalındığından söz eden Yıldırım, “Hep söylüyorum, Raif bizim için çok değerli bir oyuncu. Ama 4-5 ay bizimle beraber değil. Okan da sahada iyi mücadele ediyor. Gollerini atmaya başladı, bundan sonra da atacaktır” ifadelerini kullandı.

 1 PUAN BİZİ ŞAMPİYON YAPABİLİR

Maçı değerlendiren İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç ise, “Seyircilerimize teşekkür etmek istiyorum. Sayın Valimiz ve Milletvekilimiz de maçı izlediler. Biz yine iyi yoldayız. İnegölspor iyi oynuyor. Böyle puan kayıpları olacaktır. Rakiplerimizde de oluyor. Göztepe kendi sahasında kaybetti, Bandırma kaybetti. Kolay maç yok. Haftaya Tepecik’e gideceğiz, zor bir maç olacak. Bugün kazanmış olsaydık Tepecik’te bir beraberlik opsiyonumuz olabilirdi, ama şimdi Tepecik’i yenmek zorunda kalacaksınız ki bir dahaki hafta Bandırma gelecek. Bandırma ile burada bir liderlik maçı oynayacağız. İyi yoldayız, takımımız iyi, sıkıntı yok. Puan kayıpları olacaktır. Bazen 1 puan bile bizi şampiyon yapabilir. Belki de bunu kazanmış olarak görmek lazım. Sıkıntı yok, İnegölspor iyi yolda. Taraftarı ile hocası ile yöneticisi ile futbolcuları ile iyi yoldayız. Sıkıntı yok. İnşallah bundan sonraki haftalarda daha iyi olacak” dedi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24